پيگيري راه‌اندازي شبکه هنرهاي سنتي و صنايع دستي در رسانه ملي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، معاون جديد صنايع دستي کشور در نخستين همايش توانمندسازي اتحاديه‌هاي صنايع دستي در سال بين‌المللي تعاون، با اعلام اين مطلب گفت: ايجاد فراکسيون صنايع دستي در مجلس شوراي اسلامي با هدف پيگيري بيشتر و بهتر موضوعات مرتبط با اين عرصه گسترده نيز در دستور کار اين معاونت قرار دارد.

وي در ادامه بر لزوم راه‌اندازي دانشکده‌ها و مراکز علمي ـ تخصصي در حوزه صنايع دستي تاکيد کرد و اظهار داشت: با انجام اقدامات موثر و چشمگير در اين عرصه مي‌توان فرزندان ايران‌زمين را به پيمودن مسير هنري والدينشان ترغيب کرد.

اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور افزود: با توجه به اين که امسال سال توليد ملي، حمايت از کار و سرمايه ايراني است، مي‌توان با برنامه‌ريزي مدون از صنايع دستي کشور که در جايگاه خوبي قرار دارد براي توسعه کشور بيشترين استفاده را برد.

معاون صنايع دستي کشور با بيان اين که يکي از اولويت‌هاي اين معاونت در سال 91 آموزش رشته‌هاي صنايع دستي است، بيان داشت: اين دوره‌هاي آموزشي بايد منجر به اشتغال شود چرا که صنايع دستي مشاغلي پايدار هستند.

وي بر لزوم توجه بيشتر به پژوهش در عرصه صنايع دستي تاکيد کرد و افزود: طراحي و توليد بسته‌بندي‌هاي مناسب و ايجاد برند صنايع دستي از ديگر اولويت‌هاي معاونت صنايع دستي کشور به شمار مي‌رود.

صالحي‌مرام افزود: معاونت صنايع دستي کشور مذاکرات بسياري با کشورهاي هدف صادرات صنايع دستي انجام داده است تا در سال 91 موفق به افزايش رشد 300 درصدي صادرات صنايع دستي شود.

وي تبليغات را از ضروريات رونق يافتن بازار فروش صنايع دستي دانست و گفت: تلاش مي‌شود فضاهايي نمايشگاهي در داخل و خارج از کشور براي نمايش محصولات صنايع دستي ايجاد شود.

اين مقام مسوول سال 91 را سال حمايت از تعاوني‌هاي صنايع دستي برشمرد و گفت: افزايش صادرات با تشويق و حمايت از اين تعاوني‌ها ميسر مي‌شود.

همايش توانمندسازي اتحاديه‌هاي صنايع دستي در سال بين‌المللي تعاون صبح امروز در ارگ آزادي برگزار شد و در آن از اتحاديه برتر صنايع دستي کشور در سال 90 که به استان فارس تعلق دارد، تقدير شد.


ب/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391013042